Egyéb kozmetikai kezelések

Gyantázások

A gyantázás története már az Ókori korokból is hoz érdekességeket. Eléggé bizar anyagok, és módszerek sokasága tárul a kiváncsi olvasók elé e témát illetően. Bátran böngésszenek, olvassanak a szőrtelenítés témájában. Hála az égnek a mai kor vívmányainak széles skálája, sokkal bizalom gerjesztőbb, és megnyugtatóbb érzést biztosít a szőrtelenségre szavazók táborának.

Várok mindenkit szeretettel , korunknak megfelelő tisztaságú, higiénikus anyagokkal, és a legkímélőbb eljárással végzett szőrtelenítő kezelésekre.

Szemöldök-, szempilla festés

Szerintem nem mondok újdonságot, hogy az arcunk fő karakterét, a szemünk és szemöldökünk íve adja meg. Ezért a szemöldökünkhöz fontos, hogy szakszerű szőrtelenítés, és festés által, hangsúlyozzuk arcunk fő vonalát. A szemöldök-, szempilla festés is egészen az ókorig vezethető vissza, és szintén öröm, hogy a kozmetikai ipar érzékeny szemünk környékére megfelelő tisztaságú festékeket talált fel, akár a kozmetikában használatos tartós szempilla-, szemöldök festés anyagait illetően, és akár a mindennapos szempilla festékek palettáján.