Mit nyújt neked a RADIANCE

2016.11.28

A RADIACNCE VÉDELEM ÉS RAGYOGÁS

A Bőrünk nagyon intelligens, több funkciót ellátó szervünk. Tiszteletre méltó munkáját nagy hálával fejezhetjük ki mi emberek, hiszen számunkra lehetőséget ad arra, hogy személyesen, fizikailag megtapasztalhassuk a külső környezetünk változásainak, és belsőnk bonyolult folyamatainak harmóniába való működtetését.
Valljuk be a mai világban nincs könnyű dolga. Ha belegondolunk a folyamatos külső ingereknek a változásaira, a folyamatos időjárási viszontagságokra, a légszennyeződés rémisztő súlyosbodására, az ételeink minőségére, bizony nagyon nehéz dolga van a bőrünknek a harmóniát fenntartani, és szervezetünket megvédeni.

Számos bőrproblémák alakulhatnak ki a felsorolt nehezítő tényezők miatt, amit valóban tudósok is alátámasztanak klinikai tesztek alapján, de a legfőbb bizonyíték saját magunk tapasztalása. A természetes öregedési folyamaton túl elmondhatjuk, hogy bőrünk védelmi vonalának gyengülése, a megtapasztalt környezeti ártalmak miatt, sajnos megemelkedett számban okoz szépséghibákat, esztétikai problémákat, és súlyosabb esetekben kóros elváltozásokat.

A BELNATUR cég pontosan ezért tette a fókuszt ennek a problémának a kiküszöbölésére, és a lehető legnagyobb körültekintéssel, a hatóanyagok szakszerű kiválasztásával, és kozmetikumok gyártásának kímélő technológiájával alkotta meg a RADIANCE termékcsaládját.

Mit tud a RADIANCE?

Segíti aktiválni a bőr védőrendszerét.
Serkenti a bőr mikrokeringését,
Méregtelenítő hatást gyakorol a bőrre.
Halványító
Növeli az oxigénellátást.
Ránctalanító hatása van.
Hidratáló, tápláló

A körültekintően kiválasztott aktív hatóanyagok ( TAMARIND és STEVIA poliszaharidok , ECLALINE® , ALGAKTIV® LIGHTSKN , GATULINE® EXPRESSION , SWT-7 ™, GINKGO BILOBA kivonat , HESZPERIDIN , POLLUSTOP® [A pajzs] )egymás hatását felerősítően hatnak, és segítségükkel szebb, egészségesebb bőrt kaphatunk.

A RADIANCE termékcsaládra épülő kezeléssorozatot ajánlom mindenkinek aki segítséget szeretne nyújtani bőrének az egészséges működés kialakításához, és az esztétikus megjelenés megsegítéséhez. A kezeléssorozat 5 alkalmat foglal magába, amit 3 hét alatt érdemes elvégezni. Egy kellemes masszírozással, kényeztetéssel teli élményben lesz része annak aki igénybe veszi, miközben az egészsége megtartását is előtérbe helyezte.

Szeretettel várok mindenkit a RADIANCE kezeléssorozatra!

Vajay Zsuzsanna
0620-374-8919
vajay76@gmail.com