TÉLI KÉNYEZTETÉS, MELEG OLAJOS MASSZÁZZSAL

2018.01.04

A meleg olajakkal végzett masszázs hat testünkre, lelkünkre, és szellemünkre. A minden bőrtípusra alkalmas kellemes összetételű, és illatú termékek megteremtik a masszázshoz szükséges nyugodt környezetet.

BELNATUR MELEG OLAJAK MASSZÁZSHOZ

  • Passion Fruit meleg olaj: bőrpuhító, hidratáló, tápláló, ami a karité, mandula, és avokádó növényi esszenciális olajaknak köszönhető.
  • Vanília-csokoládé meleg olaj: energetizáló, hidratáló, és tápláló mely a vaníliának, kókuszolajnak, és a kókusztejnek köszönhető.
  • Rózsa meleg olaj: regeneráló hatását a rózsa, csipkebogyó az aloe vera, és a gyapot növények együttes hatásának köszönheti.
  • Levendula meleg olaj: nyugtató, hidratáló, tápláló hatását a levendula, kamilla és körömvirág növényi esszenciális olajoknak köszönheti.
  • Romantikus ZEN élmény meleg masszázs olajak: az egyik Fehér teát tartalmazó meleg olaj, anti-oxidáns és hidratáló hatású. A másik a bambuszt tartalmazza, mely nyugtató, hidratáló, regeneráló hatással bír.

A meleg olajakkal végzett kezelések 1 órás kényeztetést nyújtanak miközben bőrünk visszanyeri rugalmas, hidratált, bársonyos állapotát.

A kezelések ára: 5500,-Ft.

Szeretettel várok mindenkit a kényeztető arc-, dekoltázsmasszázsra.

Vajay Zsuzsanna