Termékcsaládok

Köszönetemet, és hálámat fejezem ki mindkét cég munkatársainak, hogy csodákat teremtenek, és ezáltal én is részese lehetek annak, hogy minőséget adjak.

BIOLA natúr- és biokozmetikai termékcsalád

A bőrünket érő hatások miatt, a bőr természetes üdeségét, hidratáltságát elvesztheti. A mai kor szépségápolásához szorosan tartozik két fontos tényező, mégpedig, hogy krémeink olyan hatóanyagot tartalmazzanak, amelyek a természet erejét hívja segítségül, illetve az előállítási eljárások sora minőséget fokozó tulajdonságot képviseljenek. Ezek az anyagok képesek hosszú távon a bőr egészséges állapotát fenntartani . Nagy tudással, és a szakma szeretetével, adják át a BIOLA munkatársai a bio- és natúr termékeit, és bizony nagy segítséget nyújtanak abban is, hogy termékeiket tanfolyamokon keresztül megismerhessük.

A BIOLA filozófiája szerint "természetesen szépít":

  • természetes, növényi eredetű hatóanyagokat használ fel, melyek tanúsított ökológiai gazdaságokból származnak.
  • nemzetközi natúr- és biogazdasági irányelveknek, és szigorú feltétel rendszernek megfelelnek.
  • Fontos számukra, hogy megismerjék a bőrgyógyászati problémákat, és aszerint a mai kor vívmányainak, és a népgyógyászati tapasztalatoknak széles skáláján mozogva hozzák létre, egészséget kímélő termékeiket.
  • valamennyi bőrtípusra számos kozmetikai kezelést lehet felépíteni, és az otthoni ápoláshoz is segítséget nyújtanak.

Mindenkinek szeretettel ajánlom a BIOLA termékcsalád segítségével felépített arc- és testkezeléseket.

BELNATUR termékcsalád

Spanyolul bellaza natural, mely természetes szépséget jelent.

Növényi, és tengeri alapanyagokból szerzik a krémek hatóanyagait. Több évtizedes tapasztalat és az évek során felgyülemlet tudás eredményezi széleskörű, és nagy számú termékpalettáját.

A termékminőséget nagyon szigorúan előtérbe helyezik, ezért termékeik valóban nagyon hatékonyak. Bizonyított értékeit, és hatásait a termékcsaládoknak, tanfolyamokon megtanulhatjuk, megapasztalhatjuk, és egy-egy ilyen alkalom mindig felbuzdít arra, hogy átadjam vendégeimnek azt az örömöt, amit e termékcsalád tud nyújtani a szalonkezelések alkalmával, és az otthoni ápolásban.

Mindenkit szeretettel várok BELNATUR kezelésekre:

  • széleskörű, arc-, és test program.
  • Különböző termékcsaládokat, és azokhoz tartozó masszázstechnikákat tartalmazó exkluzív arckezelések.
  • Regeneráló- , feszesítő-, hidratáló kezelések
  • Melegolajos, különböző hatóanyagú Body Bonbon masszázs, Zen élmény masszázs

A folyamatosan bővülő termékek, és technikák teszik lehetővé, hogy bővül a Vyzsu Szépítő Tér szolgáltatási palettája is.